Serveis

Els nostres Serveis

Medicina preventiva

La medicina preventiva és la millor manera de mantenir a la nostra mascota saludable durant totes les etapes de la seva vida.

Les vacunes són una de les millors eines que tenim per evitar malalties que poden ser greus. És important fer una pauta complerta de vacunació quan són cadells i revacunar durant les etapes adulta i geriàtrica.

Desparasitar interna i externament a la nostra mascota de manera periòdica evitarà que el nostre pelut pugui agafar paràsits indesitjables com són puces, paparres o cucs intestinals, que poden provocar malalties tant a ells com a les persones amb les que hi conviuen.

Finalment, la leishmaniosis és una malaltia parasitària que es transmet per la picada d’un mosquit anomenat Flebotomo. És una malaltia greu i que pot causar la mort de l’animal si no es fa un diagnòstic precoç. Per sort disposem de vacunes que redueixen el risc de desenvolupar un quadre greu de la malaltia i de productes repel·lents que eviten que els mosquits puguin picar a les nostres mascotes.

Cirurgia

Al Centre Veterinari de Ponent disposem d’un quiròfan totalment equipat que ens permet operar i monitoritzar les constants vitals dels nostres pacients de manera segura, controlant la pressió parcial d’oxigen, la pressió de CO2, temperatura corporal, electrocardiograma, pressió sanguínia, freqüència cardíaca i respiratòria.

Tots els animals que hagin de ser intervinguts quirúrgicament, se’ls hi fa una revisió mèdica i les proves necessàries per garantir la millor anestèsia i la tècnica quirúrgica més adient. Realitzem tant cirurgies rutinàries com són les esterilitzacions, com cirurgies més específiques de les diferents especialitats.

Diagnòstic per imatge

Al Centre Veterinari de Ponent disposem d’un equip de radiologia digital que ens permet obtenir imatges radiològiques de màxima qualitat.

També disposem d’un ecògraf que ens permet realitzar diagnòstics de possibles problemes renals, urinaris, digestius, oncològics,…

Medicina Interna

La medicina interna veterinària implica totes les patologies que podem trobar en els diversos sistemes com són el digestiu, endocrí, cardiorespiratori, urogenital, oncologia,…

Per això, al Centre Veterinari de Ponent, disposem de laboratori d’anàlisis clíniques propi i tècniques de diagnòstic per imatge que ens ajuden a obtenir informació i orientar-nos en el possible diagnòstic i posterior tractament.

Laboratori d’anàlisis clíniques

Disposem d’un laboratori propi equipat amb els mitjans necessaris per a poder realitzar diferents proves diagnòstiques:

  • Hemograma
  • Bioquímica
  • Serologia
  • Urianàlisi
  • Coprològic
  • Citologia

Higiene buco-dental

La higiene dental és una part molt important de la salut de la nostra mascota. Per això, al Centre Veterinari de Ponent sempre fem una revisió de les dents i les genives durant les revisions anuals, per tal de detectar possibles problemes incipients a la boca de la nostra mascota.

Els nostres serveis dentals inclouen:

  • Neteja per ultrasons per eliminar els dipòsits de tosca
  • Poliment de la superfície dental
  • Extraccions dentals

Visita la nostra botiga especialitzada

A la botiga de Centre Veterinari de Ponent trobaràs les millors marques en alimentació per a la seva mascota, accessoris, joguines i productes d’higiene.